Croisette på Business Arena Göteborg 2019

Den 16 maj är det dags för årets Business Arena Göteborg på Svenska Mässan. I år har deltar Erika Klingberg, Head of Human Capital, i en panel som diskuterar kompetensförsörjning i samband med att byggtakten stannar av. Croisette ställer ut med en spännande monter – glöm inte att komma förbi och säga hej!

Redan våren 2018 syntes Croisette på Business Arena Göteborg, men inte förrän i höstas öppnade Croisette sitt regionkontor i staden. I år är det dags igen och Croisette ställer som vanligt ut med monter.

Det är ännu roligare att få representera Croisette på Business Arena Göteborg nu när vi öppnat kontor i staden. Vi har en spännande tid framför oss och känner hur vi växer och skapar oss nya möjligheter i Göteborg. Vi ser fram emot att få träffa nuvarande samt blivande kunder och medarbetare på mässan

- Per Svensson, VD, Croisette Real Estate Partner.

I år medverkar Erika Klingberg, Head of Human Capital på Croisette, i en panel som diskuterar kompetensförsörjning i en panel som diskuterar kompetensförsörjning i samband med att byggtakten stannar av. Vilka förändringar ser man på lång och kort sikt och vilken sorts kompetens kommer att efterfrågas mest i branschen? Missa inte detta seminarie som startar klockan 11:00 Fördjupning B - Mycket, lite eller rätt kompetens? 

Vi ses på Business Arena i Göteborg!

Läs mer om oss.

För mer information kontakta:
Sandra Amin Head of Marketing & Communications
Sandra Amin

Head of Marketing & Communications

Mob: +46 (0) 728 85 30 83

[email protected]
Erika Klingberg Head of Human Capital
Erika Klingberg

Head of Human Capital

Mob: +46 (0) 708 99 28 01

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad