Champion de Croisette 2020

Champion de Croisette 2020 Stort grattis till Andreas Larsson, vår stjärna på Transactions som nyligen blev utsedd till Champion de Croisette 2020! Med sitt ofrånkomliga driv och målmedvetenhet har Andreas åstadkommit imponerande prestationer under året som gått.

Andreas Larsson startade sin karriär inom företaget i januari 2019 och har sedan dess avancerat från Junior Associate till Senior Associate. Innan Anderas sökte sig till Croisette arbetade han i nästan ett år som biträdande projektledare på Niras. Han studerade dessförinnan till civilingenjör och tog även sin ekonomikandidat vid Lunds universitet.

Hur känns det att ha vunnit priset?
”Smickrande såklart och kul att få ett kvitto på att man gjort någonting bra under året samt att få uppleva att hårt arbete faktiskt lönar sig!", säger Andreas Larsson.

Andreas uppmanar sina medarbetare att tänka utanför boxen och att alltid ha ett framåtsträvande och lösningsorienterat perspektiv i alla situationer. Detta i kombination med hans enorma vinnarskalle och förmåga att utföra uppdrag med noggrannhet tror han var det vinnande konceptet som gjorde honom till årets Champion de Croisette.

Andreas vill tacka företaget och alla sina medarbetare speciellt Peter Eriksson som han uttrycker varit ett oerhört stöd för honom sedan dag ett. Han beskriver företagskulturen på Croisette som en atmosfär där det är högt i tak och inga drömmar eller visioner är för stora för att få plats. Alla medarbetare ges extremt stort förtroende vilket skapar förutsättningar för personlig utveckling samtidigt som det gynnar utvecklingen av Croisette i högsta grad.

Andreas är inte bara extremt ambitiös och driven i sin tjänst på Croisette utan engagerar sig även i branschen på fritiden då han är Malmöansvarig för MERC, fastighetsbranschens främsta talangnätverk.

CEO, Per Svensson motiverar nomineringen med orden:

”Andreas har tagit enorma kliv i sin utveckling och axlat en roll som vi helt enkelt inte har kunnat förvänta oss. Han har, när tillfälle givits, visat prov på en enorm kunskap, handlingsförmåga och ett engagemang som vi bara måste lyfta fram. Vi är övertygade om att Andreas resa inom företaget inte avtar här, över tid kommer han bli hela Skånes expert på transaktioner”, säger Per Svensson.

Tidigare år har utmärkelsen Champion de Croisette gått till bland annat Emil Lötbom, Olle Håkanson Nobel och Fitore Regjepaj som alla tre fortfarande arbetar på företaget där de lyfter och influerar sina kollegor.

För mer information kontakta:
Andreas Larsson Senior Associate, Transactions
Andreas Larsson

Senior Associate, Transactions

Mob: + 46 (0) 735 36 88 39

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad