Croisette erhåller nytt prestigeuppdrag inom logistik

Croisette Real Estate Partner har under en tid arbetat med uthyrningsuppdraget för 90 000 kvm byggklar mark i Åstorp utanför Helsingborg. Fastighetsägare är Södervidden Fastigheter AB.

Fastigheten ligger i direkt anslutning till där E4 och E6 möts och fastighetsägarens plan är att bygga en ny lager- och logistikfastighet. Detaljplanen tillåter en byggnation av ca 45 000 kvm höglager i bästa möjliga logistik- och skyltläge varav en tredjedel planeras bli ca 20m högt. Ett flertal aktörer har visat intresse och hälften av ytan är reserverad. Enligt tidplanen beräknas projektet stå färdigt under hösten 2021.

Vi är glada över den här möjligheten i ett läge där Helsingborgsregionen klättrat upp som ett av de mest betydelsefulla logistiklägena i Sverige

- Rudolf Tornerhjelm, styrelseordförande i Södervidden Fastigheter. 


”Då utbudet av mark för nybyggnation av större logistiketableringar i närområdet är mycket begränsat är jag inte förvånad över det stora intresset. Byggnationen i Åstorp är ett välbehövligt tillskott på den skånska logistikmarknaden. Vi ser med spänning framemot vad vi och fastighetsägaren fortsatt kan åstadkomma tillsammans", säger Peter Bergquist, Head of Leasing, Croisette Real Estate Partner. 

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta Peter Bergquist!
Mer info om lokalen här.

Bild: Södervidden Fastigheter AB.

För mer information kontakta:
Peter Bergquist  Deputy CEO & Head of Leasing
Peter Bergquist

Deputy CEO & Head of Leasing

Mob: +46 (0) 723 84 83 04

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad