Croisette hyr ut lokal till Lindome Padel Club i Göteborg

Croisette har förmedlat en lokal till nybildade Lindome Padel Club. Lokalen är drygt 1300 kvm stor och ligger i en fastighet på Elementvägen 2 i Lindome. Fastighetsägaren är Hantverkslokaler i Göteborg AB.
Vi är väldigt glada och stolta över att äntligen vara i mål med vår etablering i Lindome som snart skall få sin första egna padelanläggning. Jag tror ingen har missat hur sporten tagit Sverige med storm och en stor anledning till detta är att personer i alla åldrar kan utöva den. Vi har upplevt svårigheter med att hitta en lokal med rätt takhöjd för padel, men med hjälp av Croisette har vi äntligen hittat en optimal lokal för vår verksamhet. Vi är väldigt nöjda med samarbetet och ser fram emot vår öppning i höst. Välkomna till Lindome Padel Club!

- Martin Högberg, en utav grundarna till Lindome Padel Club.

"Croisette var vår trygga och kunniga rådgivare, då Lindome Padel Club etablerade sig i våra lokaler. Uthyrningen var extra kul, då vi satsar på att skapa mer dynamik i den fastigheten", säger Robert Lundberg på Hantverkslokaler i Göteborg AB.

"Vilken succé - Lindome har fått sin första padelanläggning! Vi är oerhört glada över vårt samarbete med Lindome Padel Club och är övertygade om att det kommer finnas ett stort intresse för deras nya anläggning", säger Mirzeta Hasific, Associate Leasing, på Croisette Real Estate Partner.

Läs mer om lokalförmedling.
Alla våra lediga lokaler.
Hittar du inte rätt lokal? Registrera som sökande.

För mer information kontakta:

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad