Croisette hyr ut till Inter IKEA

Croisette har på uppdrag av HUB PARK hyrt ut kontorsbyggnaden FABRIKEN i Hyllie, Malmö. Uthyrningen omfattar ca. 3000 kvm. FABRIKEN byggs på fastigheten EDDAN 1 och förväntas stå färdig för inflyttning augusti 2021.

Kontorshuset FABRIKEN är ritat av Fojab. Croisette inledde samarbete med HUB PARK för att hitta en helhetshyresgäst till projektet för en tid sedan, och nu står det alltså klart att Inter IKEA hyr hela byggnaden.

Uppdraget blev precis så bra som vi hade vågat hoppas på! Att på förhand måla upp drömhyresgästen tillsammans med fastighetsägaren och vid avslutat uppdrag ha ett signerat kontrakt av densamma känns fantastiskt.

säger Peter Bergquist, Head of Leasing på Croisette Real Estate Partner.

HUB PARK siktade från början på att skapa en attraktiv produkt, för rätt bolag som helst skulle hyra hela byggnaden.

Vi är mycket nöjda med Croisettes arbete i detta uthyrningsuppdrag. Vi ser fram emot vidare samarbete i framtida projekt.

- Tomas Strandberg, VD, HUB PARK, HUB PARKs arkitekt i projektet har varit Fojab.

"Precis som namnet antyder har vi inspirerats av gamla fabrikslokaler som har högt till tak, generösa fönster och enkla, robusta och vackra material. Det har vi återskapat i Ikeas nya kontorshus i Hyllie där vi bygger en fabrik för idéer och kreativitet. När vi bygger nya hus ska vi vara så skonsamma mot klimatet som möjligt. I Fabriken arbetar vi med återbrukat tegel i fasad och återvunnen gatsten på marken. På taket finns solceller. God arkitektur och hållbar arkitektur är samma sak", säger Anders Eriksson Modin, Arkitekt SAR/MSA & Utvecklingschef på Fojab.

FABRIKEN kontorsbyggnadBild: FOJAB arkitekter

Se alla våra lediga lokaler just nu.
Läs mer om lokalförmedling.

För mer information kontakta:
Peter Bergquist  Deputy CEO & Head of Leasing
Peter Bergquist

Deputy CEO & Head of Leasing

Mob: +46 (0) 723 84 83 04

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad