Croisette hyr ut till Porsche i Halmstad

Croisette har på uppdrag av Homefurn Sweden AB hyrt ut ett nybyggnadsprojekt på bästa läge utmed E6:an i Halmstad. Byggnaden blir ca 3000 kvadratmeter och hyresgäst är Hedin Performance Cars AB som är Hedinkoncernens återförsäljare av Porsche. Anläggningen blir bolagets femte Porsche Center i Sverige.

Vår uppdragsgivare och kommunen önskade att en verksamhet inom premiumsegmentet etablerade sig på fastigheten för att hälsa alla bilburna besökare välkomna till Halmstad. Det känns naturligtvis fantastiskt att vi lyckats träffa mitt i prick”, säger Peter Bergquist, Head of Leasing, Croisette Real Estate Partner.

I egenskap av blivande fastighetsägare till Porsche Center i Halmstad ser vi fram emot ett långvarigt samarbete och tackar samtidigt Croisette för hjälpen med förmedlingen av denna affär”, säger Stefan Nilsson och Erik Nilsson, Homefurn Sweden AB

Sedan 2017 representerar vi Porsche på den svenska marknaden och vi fortsätter att satsa i Sverige. Porsche ligger i framkant avseende elektrifiering med över 50% levererade laddbara bilar under år 2020, och en prognos för år 2021 på 60%. Vi är mycket glada över etableringen i Halmstad och utökar därmed vårt starka partnerskap med Porsche. Vi positionerar oss nu för de bästa förutsättningarna att leverera en kundupplevelse av högsta klass”, säger Rickard Magnusson, VD, Hedin Performance Cars AB i ett pressmeddelande från bolaget 2021-03-04.

Det är alltid roligt när Croisette kan bidra med nyetableringar till Halmstad och särskilt när det gäller så välkända aktörer som Hedin och Porsche.

– Henrik Pettersson, Head of Leasing Halmstad på Croisette Real Estate Partner

Läs mer

Lokalförmedling

Lediga lokaler

Croisette hyr ut till Renta i Jordbro

För mer information kontakta:
Peter Bergquist  Deputy CEO & Head of Leasing
Peter Bergquist

Deputy CEO & Head of Leasing

Mob: +46 (0) 723 84 83 04

[email protected]
Henrik Pettersson Head of Leasing, Halmstad
Henrik Pettersson

Head of Leasing, Halmstad

Mob: +46 (0) 735 34 08 79

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad