Croisette hyr ut till Puls & Träning i Helsingborg

Croisette har på uppdrag av Balder hyrt ut en lokal om 475 kvm i Helsingborg till Puls & Träning som öppnar ett gym under senhösten.
Vi tycker att det är roligt att få varit en del av Puls & Tränings etablering i centrala Helsingborg. Då det dessutom varit en lokal som stått tom länge och därmed ett problem för fastighetsägaren, känns det extra kul att kunna hjälpa till.

- Nesme Jari, Associate Leasing, på Croisette Real Estate Partner. 

”Det känns roligt och spännande att vi nu etablerar oss i Helsingborgs City. Skåne är ett relativt nytt område för oss, vårt första gym var i Mariastaden och där gillar medlemmarna närheten till gymmet och att träningen är schysst, fräsch och smart. Puls & Träning Helsingborg City kommer att vara lite annorlunda än övriga gym i city. Det kommer vara välstädat med bra underhåll och med en avspänd atmosfär där alla passar in. Dessutom med generösa öppettider så att träningen blir av. Många av våra medlemmar ser träningen som ett steg på vägen, de tränar hos oss för att må bra”, säger Mikael Tunedal, pressansvarig på Puls & Träning. 

Läs mer om uthyrningen här.
Läs mer om lokalförmedling.

Våra lediga lokaler.

För mer information kontakta:
Nesme Jari Director, Leasing
Nesme Jari

Director, Leasing

Mob: +46 (0) 728 85 30 92

[email protected]
Peter Bergquist  Deputy CEO & Head of Leasing
Peter Bergquist

Deputy CEO & Head of Leasing

Mob: +46 (0) 723 84 83 04

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad