Croisette hyr ut till Renta i Jordbro

Croisette Real Estate Partner har på uppdrag av Turbinen Fastigheter AB genomfört en uthyrning om totalt 8 230 kvm i Jordbro.

Under januari stod det klart att Croisette på uppdrag av Turbinen Fastigheter hyrt ut en Industrifastighet med tillhörande markyta. Hyresgästen är maskinuthyrningsbolaget Renta som kommer flytta in i lokalen under våren 2021.

– Det känns otroligt roligt att få presentera ytterligare en affär i Jordbro. Det känns extra kul att vi tillsammans med Turbinen Fastigheter lyckades hitta en fastighet som mer eller mindre var skräddarsydd åt Rentas verksamhet”, säger Victor Segerström, Senior Associate, Croisette Real Estate Partner.

– Vi är mycket nöjda över att få in Renta som hyresgäst här i Jordbro Företagspark. Vi har nyligen förvärvat denna fastighet och att ha den uthyrd innan tillträde är förstås positivt. Vi förvaltar idag ett 20-tal fastigheter i Jordbro och planerar för fler projekt i området då vi idag inte har några vakanser. Vårt samarbete med Croisette har funkat mycket bra och vi ser fram emot fler affärer framöver”, säger Trotte Cederflod Engström på Turbinen Fastigheter.

Läs mer om vår lokalförmedling.

För mer information kontakta:

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad