Croisette hyr ut till vårdcentral i Hyllie

Croisette Real Estate Partner har på uppdrag av Niras Corporate Real Estate Services hyrt ut en lokal om ca 550 kvadratmeter på Hyllie Stationstorg, Malmö. Storebrand Fastigheter AB förvaltar fastigheten åt fastighetsägaren SPP Fastigheter AB.
Vi är stolta och nöjda över att ha lyckats hitta den perfekta hyresgästen till Storebrands lokaler på Hyllie Stationstorg i Malmö. Samarbetet med Niras har fungerat utmärkt och vi ser framemot fler gemensamma projekt framöver.

- Nesme Jari, Senior Associate på Leasing, Croisette Real Estate Partner.

"Vi är mycket nöjda över vår nya hyresgäst och över att nu kunna sätta igång och anpassa lokalen till en vårdcentral, till glädje för boende, besökare och för dem som arbetar i Hyllie", säger David Lundkvist, Asset Manager på Storebrand Fastigheter.

Hyllie vårdcentral har i uppdrag av region Skåne att hjälpa patienter i Hyllie, samt i närområdet. Vi har som mål att vara tillgängliga genom generösa öppettider – 08.00-20.00 på vardagar samt öppet under helgen. Vi strävar efter vård av hög kvalitet och kontinuitet. Vi på Hyllie vårdcentral är extremt förväntansfulla och ser framemot vår etablering på Hyllie Stationstorg.

- Wissam Aboud, VD på Medicare AB.

Hyllie Stationstorg 21, Malmö
Hyllie Stationstorg 21, Malmö

Läs mer om vår lokalförmedling.

Fler uthyrningar hittar ni här.

För mer information kontakta:
Peter Bergquist  Deputy CEO & Head of Leasing
Peter Bergquist

Deputy CEO & Head of Leasing

Mob: +46 (0) 723 84 83 04

[email protected]
Nesme Jari Director, Leasing
Nesme Jari

Director, Leasing

Mob: +46 (0) 728 85 30 92

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad