Croisette inleder samarbete med belgiska MG Real Estate

Croisette Real Estate Partner har fått i uppdrag att utveckla fastigheten i Norra hamnen som MG Real Estate förvärvade av Malmö kommun 2019.

Fastighetens areal uppgår till 66 500 kvadratmeter och fastighetsägarens avsikt är att uppföra en större logistikanläggning på marken. Byggnation upp till ca. 42 000 kvm med byggnadshöjd på 12 meter är möjlig.

Med en iögonfallande och hållbar design kommer vår fastighet att öka betydelsen av Malmös hamn i hela Öresundsregionen. Vi är övertygade om att Croisette kommer att bidra till framgången för detta projekt

- Christopher Wiingaard Thomsen, Commercial Manager Nordics, MG Real Estate.

”Vi är mycket glada över att fått förtroendet av MG Real Estate att vara med och utveckla ett av Malmös mest intressanta lägen för lager och logistik”, säger Peter Bergquist, Head of Leasing, Croisette Real Estate Partner.

”Samarbetet med MG Real Estate är något som vi värdesätter extremt högt och tar vårt bolag i helt rätt riktning. Det ska bli mycket spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma”, säger Per Svensson, CEO, Croisette Real Estate Partner.

Läs mer om oss.
Alla våra nyheter hittar du under nyhetsarkiv

För mer information kontakta:
Peter Bergquist  Deputy CEO & Head of Leasing
Peter Bergquist

Deputy CEO & Head of Leasing

Mob: +46 (0) 723 84 83 04

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad