Croisette rådgivare när Autocirc inleder partnerskap med Företagsparken

Autocirc AB har tillsammans med Företagsparken bildat ett gemensamt bolag för att äga och utveckla de fastigheter där Autocirc bedriver verksamhet. Det gemensamma bolaget förvärvade nyligen fyra fastigheter i Höganäs, Östersund och Pedersöre i Finland från Autocirc.

Fastigheterna är fullt uthyrda på långa avtal till Autocircs dotterbolag, vilka bedriver verksamhet inom bildemontering med uttrycklig ambition att förbättra cirkulariteten och hållbarheten i branschen. Fastigheterna har en uthyrningsbar area om totalt ca 13 500 m2 och en total tomtarea om ca 114 000 m2. Croisette Real Estate Partner agerade rådgivare åt säljaren.

 

Autocirc har en fantastiskt intressant affärsidé och man letade efter en långsiktig fastighetspartner för att underlätta förverkligandet av denna. Företagsparken passar perfekt in i detta och vi är mycket glada över att ha hjälpt dessa parter att hitta varandra.

- Olle Håkanson Nobel, Co-head of Transactions, Croisette Real Estate Partner.

 

Om Autocirc: ”Autocirc är navet i ett cirkulärt återanvändningskoncept. Tillsammans med flera fristående aktörer minimerar vi materialspill, Co2 utsläpp, och tillgodoser bildelsmarknaden med ett stabilt flöde av hållbara reservdelar”

För mer information kontakta:
Olle Håkanson Nobel Co-head of Transactions
Olle Håkanson Nobel

Co-head of Transactions

Mob: +46 (0) 703 51 01 07

olle.hakansonnobel@croisette.se

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad