Croisette rådgivare när Vivero förvärvar fastighet i Uddevalla

Vivero AB har förvärvat en fastighet i centrala Uddevalla som bland annat innehåller ett parkeringsgarage. Croisette Real Estate Partner initierade och agerade rådgivare åt Vivero i affären.

Fastighetens totala area uppgår till ca 8 500 m2 fördelat på i huvudsak en livsmedelsbutik, omsorgsboende, bostäder samt butiker. Utöver denna yta ingår även ett parkeringsgarage i tre plan med drygt 300 parkeringsplatser i fastigheten. Hyresintäkterna uppgår till ca 13,7 mkr och köpeskillingen till 148 mkr före avdrag för latent skatt.

Vi har ett långsiktigt samarbete med Vivero avseende förvärv av parkeringshus och fastigheter med inslag av parkering och det känns väldigt roligt att ha skapat denna affär åt dem. Vivero har stora planer att växa inom sitt segment och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dem att uppnå och överträffa dessa mål

- Olle Håkanson Nobel, partner på Croisette Transactions i Stockholm.

"Vi siktar på att bygga en portfölj av fastigheter där parkering utgör en del av fastigheten. Detta är ett segment vi kan väl och där vi kommer kunna skapa stora värden över tid. Croisette har förstått vad vi letar efter och är ett starkt och proaktivt stöd för oss i förverkligandet av vår affärsplan", säger Christofer Kraft, VD och medgrundare till Vivero AB.

För mer information kontakta:
Olle Håkanson Nobel Co-head of Transactions
Olle Håkanson Nobel

Co-head of Transactions

Mob: +46 (0) 703 51 01 07

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad