Croisette rekryterar - igen!

Nu är det dags att stärka teamet, igen, både i Malmö och i Stockholm. Croisette välkomnar Sissel Andersson, Carl Axelsson och Henrik Wiksell, tre ambitiösa och drivna individer som kommer bidra med mycket till Croisettes fortsatta expansion.
Att återigen lyckas attrahera de starkast lysande framtidsstjärnorna på marknaden är en stor ära för oss. Vi ser fram emot att få dela Croisettes framgångsresa tillsammans med Sissel, Carl och Henrik

- Per Svensson, VD för Croisette Real Estate Partner.

Sissel har arbetat som Intern på Croisettes transaktionsavdelning sedan januari i år och i höst påbörjar hon sin anställning som Associate på Transactions i Malmö. Läs hela intervjun med Sissel Andersson här.

I Stockholm förstärks både värderings-teamet samt transaktionsavdelningen. Carl har under våren arbetat som Intern i Malmö och påbörjar sin anställning på värderingsavdelningen i Stockholm i början på augusti. Han ser mycket fram emot de nya äventyr som väntar honom i huvudstaden. Läs mer om Carl Axelsson här.

Henrik, nyexaminerad från KTH, har som Intern under våren visat både vilja och kunskap i att bidra till Croisettes utveckling och expansion. Henrik tillträder sin roll som Junior Associate på transaktionsavdelningen i Stockholm i mitten på augusti i år. Läs intervjun med Henrik Wiksell här.

Arbeta på Croisette

Vill du vara on top of our mind när vi söker nya talanger? Registrera dig här!
Vill du veta mer om vad det innebär att arbeta Croisette? Läs vidare här!

För mer information kontakta:
Sandra Amin Head of Marketing & Communications
Sandra Amin

Head of Marketing & Communications

Mob: +46 (0) 728 85 30 83

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad