Croisette säljrådgivare när lättindustrifastigheter i södra Stockholm byter ägare

Fyra lättindustrifastigheter i södra Stockholm har bytt ägare. Croisette Real Estate Partner agerade rådgivare åt säljarna, JF AB och Frix AB.

Fastigheterna är fullt uthyrda och utgörs av industri-, lager- och kontorsytor med en total uthyrningsbar area om 3 600 m². Fastigheten, Blixtljuset 4, är belägen i Högdalen i Stockholms kommun och resterande tre fastigheter, Söderby 1:821, 1:825 och 1:826, är belägna i Brandbergen i Haninge kommun.

”Det är roligt att vi återigen fått förtroendet att genomföra en försäljning av lättindustrifastigheter i Storstockholm, ett segment där vi med framgång genomfört flertalet affärer de senaste åren. Intresset för fastigheterna var under försäljningsprocessen väldigt stort vilket visar att fastigheter inom detta segment är attraktiva och att segmentet är till synes opåverkat av den pågående pandemin. Vi ser fram emot att kunna erbjuda marknaden ytterligare affärer inom detta segment i början av nästa år”, säger David Almqvist, Co-head of Transactions på Croisette Real Estate Partner.


Bild på en av fastigheterna, Blixtljuset 4. 

Läs mer

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!

För mer information kontakta:
David Almqvist Co-head of Transactions
David Almqvist

Co-head of Transactions

Mob: +46 (0) 728 85 30 80

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad