Succession på Croisette

Fitore Regjepaj, tidigare Senior Associate på Valuation & Analysis, tar över nationellt ansvar för enheten Värdering & Analys på Croisette Real Estate Partner i Sverige.

Idag, 12 oktober 2020, tillträder Fitore Regjepaj sin nya roll som Head of Valuation & Analysis på Croisette. Hon efterträder Charlotte Norell som efter fem framgångsrika år på Croisette går vidare till annan verksamhet.

Charlotte var en av de första som anställdes på Croisette. Hon har från start utvecklat och drivit Värdering & Analys till det framgångsrika affärsområde som det är idag. Vi är tacksamma för hennes fem år hos oss och önskar henne all lycka framöver på sin nya arbetsplats.

- Per Svensson, grundare och VD för Croisette Real Estate Partner.

Fitore Regjepaj har under sina 2 år på Croisette bidragit med stort driv och engagemang både till affärsområdet och bolaget i stort. "Jag är samtidigt väldigt glad att Fitore axlar rollen som Head of Valuation & Analysis. Hon har under sina år på Croisette visat sig betydande för affärsområdets framgång och det ska bli spännande att se vilka nivåer vi kan nå framöver", fortsätter Per Svensson....och jag ser fram emot att vidareutveckla värderingsverksamheten mot att bli Sveriges främsta rådgivningspartner.

Jag är oerhört tacksam för förtroendet och att få ta klivet som Head of Valuation & Analysis. Med Charlottes goda arbete har vi redan kommit en lång väg, och jag ser fram emot att vidareutveckla värderingsverksamheten mot att bli Sveriges främsta rådgivningspartner.

- Fitore Regjepaj, Head of Valuation & Analysis på Croisette Real Estate Partner.

Läs mer om värdering & analys.
Läs mer om oss.
Se alla våra lediga tjänster.

För mer information kontakta:
Fitore Regjepaj Head of Valuation & Analysis
Fitore Regjepaj

Head of Valuation & Analysis

Mob: +46 (0) 735 12 31 63

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad