Digital transformation fastigheter, fastighetsbestånd och projekt   

Vi hjälper fastighetsägare med digital transformation av sina fastigheter, fastighetsbestånd eller enskilda projekt. Detta för att skapa strategier och implementering för den moderna förvaltningen och framtidens förvaltning.

Digital transformation fastigheter och fastighetsbestånd: 

Vi hjälper fastighetsägare med digital transformation av en fastighet eller hela fastighetsbestånd där effektivisering genom implementering och integrering av digitala strategier står i fokus. Vi erbjuder både rådgivning och projektledning för alla typer av digitala nivåer oavsett utgångsläge, från helt analoga fastigheter till mer avancerade fastigheter.

Digital transformation av projekt: 

Med fokus på implementering och integrering av digitala strategier för kravställning och leveransspecifikationer för önskad digital nivå hjälper vi fastighetsägare med projektledning och rådgivning av digital information kopplat till enskilda projekt inom nybyggnation, ombyggnation, renovering, rivning och förvaltning.

Övriga erbjudanden inom digital transformation

Utöver implementering och integrering av digitala strategier arbetar vi även med digitala tvillingar för olika nivåer med hjälp av laser- och/eller drönarscanning. Vi hjälper våra kunder att ta fram allt från enklare street/ real estate vyer till olika nivåer av BIM-, IoT- och PropTech- strategier. 

Kontakta oss 

Varför Croisette?

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande fastighetsrådgivare. Vi är affärsfokuserade och värdesätter ödmjuka och nytänkande personer som är beredda att ge allt för att ta bolaget mot visionen – att bli världens ledande fastighetsrådgivare.

peter eriksson

Hör gärna av dig om du har några andra frågor!

 

Peter Eriksson
Head of Digital Property Management & Administration
[email protected]
+46 (0) 723 88 84 04

Kontakta oss

 

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad