Fiberlösningar och digital plattform  

Vi hjälper våra kunder koppla upp sina fastigheter med fiber där vi projektleder och implementerar fiberdragningen och uppkopplingen. Till detta erbjuder vi också en digital plattform för uppkoppling av hela fastigheten, utvalda delar av den eller objekt. 

Fiberkoppling, omkoppling: 

För att möjliggöra framtidens förvaltning av fastigheter hjälper vi våra kunder med projektledning och implementering av fiber för att koppla upp sina fastigheter.

Digital plattform: 

Vi erbjuder strategi och implementering av digital plattform kopplad till fastigheter där plattformen utgör en bas för tjänster och utbud inom och i anslutning till fastigheten. Även fysisk information och fysiska objekt som önskas kan kopplas upp och ihop med plattformen för real time uppdateringar av fastigheten.
 
Vill du veta mer? Kontakta oss.

Kontakta oss 

Varför Croisette?

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande fastighetsrådgivare. Vi är affärsfokuserade och värdesätter ödmjuka och nytänkande personer som är beredda att ge allt för att ta bolaget mot visionen – att bli världens ledande fastighetsrådgivare.

peter eriksson

Hör gärna av dig om du har några andra frågor!

 

Peter Eriksson
Head of Digital Property Management & Administration
[email protected]
+46 (0) 723 88 84 04

Kontakta oss

 

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad