PropTech

PropTech står för fastighetsteknologi och vi på Croisette använder moderna lösningar inom detta för att hjälpa våra kunder och deras hyresgäster att skapa cirkulärt hållbara fastigheter ur ett socialt, ekonomiskt och hållbart perspektiv. 

Vi vill med hjälp av PropTech hjälpa våra kunder skapa mer levande fastigheter med ny teknologi och digitalisering för att bygga upp moderna fastigheter. Fastigheter där vi adderar till digitalisering och Proptech-tjänster för att skapa ny typ av puls och själ i fastigheterna med hög säkerhet kring sig.

Genom att arbeta med alla typer av nivåer av strategier för implementering och integrering av PropTech och IT-system erbjuder vi projektledning, rådgivning och förstudier inom detta. Vi hjälper även våra kunder att skapa digital infrastruktur av sina fastigheter för att effektivare nå företagsmål och styra framtiden av dem.

Kontakta oss 

Varför Croisette?

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande fastighetsrådgivare. Vi är affärsfokuserade och värdesätter ödmjuka och nytänkande personer som är beredda att ge allt för att ta bolaget mot visionen – att bli världens ledande fastighetsrådgivare.

peter eriksson

Hör gärna av dig om du har några andra frågor!

 

Peter Eriksson
Head of Digital Property Management & Administration
[email protected]
+46 (0) 723 88 84 04

Kontakta oss

 

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad