Hyresfastigheter

Croisette kan vara behjälpliga med såväl förvaltning av hyresfastigheter, som alla typer
av fastighetsvärderingar (bankvärdering, förhandsvärderingar samt byggrättsvärderingar). I transaktionsskeden hjälper vi även till med att genomföra en säljprocess av hyresfastigheten samt representera köpare i ett så kallat köpuppdrag.

Croisette hjälper fastighetsägare att fylla sina tomma lokaler i hyresfastigheter och matchar ihop det med rätt hyresgäst. Croisette har ett brett kontaktnät och bra koll på marknaden, vilket förenklar matchningen och anpassas efter dina krav och önskemål.

Vad är en hyresfastighet?

En hyresfastighet är egentliga alla typer av fastigheter som har ett kassaflöde, det vill säga hyresintäkter. Det kan exempelvis vara kontor, hotell, restaurang, butik eller bostäder. Hyresfastighet är ett samlingsnamn för fastigheter som har en typkod som börjar med 3. När man pratar om hyresfastigheter i fastighetsbranschen menar man vanligtvis ett flerbostadshus, det vill säga ett bostadshus där bostäderna är uthyrda. För att ett en bostadsfastighet ska klassas som ett hyreshus ska det finns minst tre bostäder.

Läs mer om

Peter Eriksson Head of Digital Property Management & Administration
Peter Eriksson

Head of Digital Property Management & Administration

Mob: +46 (0) 723 88 84 04

[email protected]
David Almqvist Co-head of Transactions
David Almqvist

Co-head of Transactions

Mob: +46 (0) 728 85 30 80

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad