Vad erbjuder ni för rådgivning gällande industrifastigheter?

Avseende industrifastigheter kan Croisette vara behjälpliga med såväl förvaltning som alla typer av fastighetsvärderingar (bankvärdering, förhandsvärderingar samt byggrättsvärderingar). I transaktionsskeden kan vi hjälpa till med genomförande i en säljprocess, men även representera en köpare i ett så kallat köpuppdrag.

Croisette erbjuder även fastighetsägare att matcha en tom lokal till rätt hyresgäst i din industrifastighet. Det innebär att hyresgäster kan kontakta oss för att få ett antal lämpliga lokaler presenterade, men också att fastighetsägare kan få hjälp med att marknadsföra sina lokaler för att hitta rätt hyresgäst. Är du som kund i behov av en analys över marknadshyror, pris för byggnader och/eller mark som underlag till exempelvis framtid investeringsbeslut kan Croisette ta fram analyser och nyckeltal för detta.

Vad innefattar industrifastigheter?

Industrifastigheter används för någon form av industriell verksamhet. En industribyggnad innehåller vanligtvis en yta för någon form av produktion, tillverkning och/eller verkstad samt kontors- och personalytor. Industrifastigheter återfinns främst i klusterområdet, industriområden, som oftast är belägna i utkanterna av tätorter med relativt goda vägkommunikationer.

Kontakta oss om du är i behov av rådgivning i diverse form, så skräddarsyr vi en lösning som passar efter era behov, krav och önskemål!

Våra tjänster

David Almqvist Co-head of Transactions
David Almqvist

Co-head of Transactions

Mob: +46 (0) 728 85 30 80

[email protected]
Olle Håkanson Nobel Co-head of Transactions
Olle Håkanson Nobel

Co-head of Transactions

Mob: +46 (0) 703 51 01 07

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad