Kommersiella fastigheter

Croisette erbjuder professionell rådgivning avseende kommersiella fastigheter. Vi hjälper våra kunder inom områdena lokalförmedling, transaktionsrådgivning, fastighetsvärdering & analys, kompetensförsörjning samt förvaltning på den kommersiella fastighetsmarknaden.

Vilken typ av rådgivning erbjuder ni gällande kommersiella fastigheter?

Avseende kommersiella fastigheter kan Croisette vara behjälpliga med såväl förvaltning som alla typer av fastighets värderingar (bankvärdering, förhandsvärderingar samt byggrättsvärderingar). I transaktionsskeden kan vi hjälpa till med att genomföra en säljprocess, men även representera en köpare i ett så kallat köpuppdrag. Croisette hjälper även till med att matcha hyresgäster med rätt lokal. Det innebär att hyresgäster kan kontakta oss för att få ett antal lämpliga lokaler presenterade men också att fastighetsägare kan få hjälp med att marknadsföra sina lokaler för att hitta rätt hyresgäst. Är du som kund i behov av en analys över marknadshyror, pris för byggnader och/eller mark som underlag till exempelvis framtid investeringsbeslut kan Croisette ta fram analyser och nyckeltal för detta.

Vad innefattar kommersiella fastigheter?

En kommersiell hyresfastighet innefattar alla typer av fastigheter som har ett kassaflöde och där hyresintäkter till övervägande del inte kommer från bostäder. Det kan exempelvis vara kontor, hotell, restaurang och butik. Även lager- och industrifastigheter räknas in i det vida begreppet av kommersiella fastigheter.

Vi skräddarsyr lösningar efter era behov och önskemål, tveka inte att kontakta oss om du är i behov av fastighetsrådgivning!

Läs mer om:

David Almqvist Co-head of Transactions
David Almqvist

Co-head of Transactions

Mob: +46 (0) 728 85 30 80

[email protected]
Olle Håkanson Nobel Co-head of Transactions
Olle Håkanson Nobel

Co-head of Transactions

Mob: +46 (0) 703 51 01 07

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad