Logistikfastigheter

Avseende logistikfastigheter kan Croisette vara behjälpliga med såväl förvaltning som alla typer av fastighetsvärderingar (bankvärdering, förhandsvärderingar samt byggrättsvärderingar). I transaktionsskeden kan vi hjälpa till med att genomföra en säljprocess, men även representera en köpare i ett så kallat köpuppdrag.

Croisette hjälper även till med att matcha rätt hyresgäst med rätt lokal i din logistikfastighet. Det innebär att hyresgäster kontaktar oss för att få förslag på lämpliga lokaler till sin verksamhet samt att du som fastighetsägare får hjälp med att marknadsföra dina tomma lokaler.

Hos Croisette kan du även få en analys över marknadshyror, pris för byggnader och/eller mark som underlag till exempelvis framtid investeringsbeslut kan vi ta fram analyser och nyckeltal för detta.

Logistikfastigheter påminner om industrifastigheter men är ofta av större karaktär (10 000+ m2 lokalarea) och nyttjas främst som ett led i transport-/logistikkedjan. En logistikfastighet kännetecknas av goda transportmöjligheter med flertalet lastbilsportar samt relativt höga takhöjder.

Vad är en logistikfastighet?

En logistikfastighet är en typ av industrifastighet som används för distribution av varor. Logistikfastigheter är alltid belägna för att optimera materialflödet, exempelvis vid containerhamnar och motorvägar. Croisette erbjuder rådgivningstjänster till fastighetsägare som äger logistikfastigheter eller fastighetsbolag som vill förvärva logistikfastigheter. Där bistår Croisette med transaktion, fastighetsvärdering, analys, uthyrning och förvaltning. Croisette har genomfört en del transaktioner samt värderingar av logistikfastigheter.

Kontakta oss gärna redan idag om du är i behov av rådgivning i diverse form, så skräddarsyr vi en lösning som passar efter era behov, krav och önskemål!

Läs mer om

David Almqvist Co-head of Transactions
David Almqvist

Co-head of Transactions

Mob: +46 (0) 728 85 30 80

[email protected]

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad