Storgatan 9 - Gävle

Ljus och trevlig kontorslokal som är belägen i det anrika Industrihuset Vävaren! Välkommen på visning! Scrolla vidare för en 3D-visning!

Information

Beskrivning

Nu finns det lediga ytor som går att anpassa efter verksamhet och behov! I nuläget har lokalen en öppen planlösning som resulterar i goda ljusinsläpp. Lokalen lämpar sig därför ypperligt för ett öppet kontorslandskap med tillhörande konferens-/mötesrum. Det finns idag ett tillhörande pentry, toalett samt mindre förråd på entréplan. Fastigheten nås via den Norra infarten och har goda parkeringsmöjligheter. Välkommen på visning!

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

I närheten finns bland annat företag som Secor, Midroc Electro, Gävle Däcktjänst och Gästriklands Tidning. Lokalen ligger alldeles intill den anrika Vävaren som ligger belägen vid Testeboån i Strömsbro, med 5 minuter med bil från Gävle centrum. Vackert belägen i grönområde med gångavstånd till Gävle Golfklubb.

Andra företag i närheten:
I närområdet finns ett antal restauranger som pizzerior, restaurang Testebo, Eldorado och restaurangen vid Gävle Golfklubb. Livsmedelsbutiker som Ica Supermarket och Lidl finns inom en bilfärd på ca 3 min.

Närservice:
Kök/pentry, Parkering, Mötesrum, WC, Kundparkering,

Karta: Google Maps

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad