AAA-butiksläge med skyltfönster mot Storgatan! - Halmstad

AAA-butiksläge med skyltfönster mot Storgatan!

Information

Beskrivning

Perfekt butiksläge på Halmstads gågata med öppen yta, mötesrum, kök, wc & lagerytor. Lokalen är ljus och mäter 75kvm i markplan samt 125 i källarplan.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Yta

KVM

Användningsområde

Markplan

Källarplan

75m²

125m²

Butik

Lager

Omgivning

I Halmstad City hittar du allt du behöver och lite till. City erbjuder en levande stadskärna med en bredd av butiker, caféer, restauranger, hotell, salonger och upplevelser. Här finns ett brett utbud av allt ifrån den lilla boutiquen till den stora kedjan.

Andra företag i närheten:
Företag i området är Harrys, Rawfabrique-Cafe, O'Learys, Dressmann.

Närservice:
Kök/pentry, Parkering, Mötesrum, Telefonbås, Omklädningsrum, Besökparkering, WC, Reception, Serverrum, Skyltläge, Kundparkering, Fiberanslutning, Skyltfönster,

Karta: Google Maps

3D

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad