Höjagatan 1, Malmö - Malmö

Stor lokal med många möjligheter uthyres i Malmö på Höjagatan 1! Se 360-visning för full upplevelse.

Information

Beskrivning

Lokal om 2 122 kvm, uppdelat på 2 plan med trappa mellan planen. Båda våningsplanen har egna ingångar. Det finns många möjligheter till flexibilitet och ytan går även att dela upp till mindre lokaler. Lokalen är modern och har väldigt bra ljusinsläpp tack vare lokalens takfönster. Lokalen är utrustad med nödvändigheter såsom ett kök per våning och flertal toaletter. Utöver detta finns även två duschar och en bastu på plan 1. Parkeringsplatser och garage finns i fastigheten. Se planskiss!

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Grönområden och bostäder.

Andra företag i närheten:
Jägersro Centrum ligger endast en 5 minuters bilfärd ifrån lokalen. Circle K är en 2 minuters bilfärd ifrån lokalen. I närområdet finns flertal restauranger såsom Kniv & Gaffel Jägersro, Almgårdens pizzeria och Skånelyckan Restaurang & Café. Företag i närheten: Eniro, Öresundsläkarna, Vårdcentralen och Ricoh Sverige är exempel på några företag i närheten.

Närservice:
Kök/pentry, Dusch, Parkering, Mötesrum, WC, Konferens,

3D

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad