Galaxen, Sandviken - Sandviken

Nu finns en stor butikslokal ledig i Galaxen med tillhörande lastkaj! Välkommen på visning! Scrolla vidare för en 3D-visning!

Information

Beskrivning

En öppen och ljus lokal, som även är den största i Galleria Galaxen! Gallerian är centralt belägen i Sandviken centrum och härifrån har man nära till det mesta. Lokalens ytor är anpassningsbara efter hyresgästen behov. Idag är lokalen uppdelad i två delar, butik och lager med tillhörande port och lastkaj (se planritning). Vänligen hör av er för mer information!

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Yta

KVM

Användningsområde

Butik

Lager

Lastkaj

629m²

272m²

32m²

Butik

Lager

Omgivning

Andra företag i närheten:
Galleria Galaxen ligger mitt i Sandviken centrum som har ett stort utbud med restauranger, livsmedelsbutiker och klädbutiker.

Närservice:
Parkering, Besökparkering, WC, Skyltläge, Skyltfönster, Lastkaj, Lastport,

Karta: Google Maps

3D

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad