Algatan 17 - Trelleborg

Algatan 17 Butikslokal på bästa läge på Trelleborgs shoppinggata! Se 360-visning för full upplevelse!

Information

Beskrivning

Ta chansen att hyra denna välexponerade butikslokal på Algatan 17. Lokalen är totalt 230 kvm stor, där 30 kvm utgör lager. Det finns även extra 50 kvm lager i källaren. De stora skyltfönsterna och lokalens placering på det populära shoppingstråket skapar en stor exponering för butiken. En egen lastbrygga finns. Övrigt: Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Ett stenkast från lokalen ligger hamnen och havet.

Andra företag i närheten:
Då Algatan är Trelleborgs shoppinggata finns flera olika butiker, restauranger och affärer i närheten och intill lokalen.

Närservice:
Kök/pentry, WC, Skyltläge, Skyltfönster, Lastkaj,

Karta: Google Maps

3D

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad