Långgatan 26 - Bollnäs

Alldeles intill Bollnäs C finns idag möjlighet att ansluta sig till kontorshotell, fantastisk tillfälle!

Information

Beskrivning

På andra plan, med olika utformade ytor är den här lokalen i en omstruktureringsfas där man med största sannolikhet kommer utveckla lokalen till ett kontorshotell. Idag är efterfrågan på denna lösning väldigt stor och fördelarna är många! Som del i ett kontorshotell kommer många services och driftutgifter ingå och man har väldigt bra förutsättningar att släppa administrativa uppgifter som sitt egna kontor hade medfört, en mycket bra lösning som idag är bland de mest moderna och eftertraktade. Gemensamma ytor med fullt utrustat kök, WC, ev konferensrum och balkong, hiss finns även i byggnaden

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Sjönära och Bollnäs C medalla dess verksamheter i form av restauranger, butiker och service. MAX, Apoteket, Scandic osv.

Andra företag i närheten:
Butiker, restauranger, hotell mm. Allt som innefattas i Bollnäs C.

Närservice:
Kök/pentry,

Karta: Google Maps

3D

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad