Ranhammarsvägen 12,14, Ulvsunda - Bromma

Tillgänglig och anpassningsbar lokal som är delbar från 100 kvm!

Information

Beskrivning

Delbar lokal med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till ett stort utbud av service. Lokalerna är anpassningsbara efter kundens önskemål.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Ulvsunda industriområde. På gångavstånd når man Ulvsunda och Bromma Blocks med all typ av service.

Andra företag i närheten:
Efter ungefär 15 minuters promenad eller 3 minuter med buss återfinns moderna gallerian Bromma Blocks med ett otroligt stort utbud av restauranger, caféer och butiker. Ett flertal restauranger ligger nära beläget till fastigheten. Bromma flygplats ligger i anslutning till Bromma Blocks.

Närservice:

Karta: Google Maps

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad