Storgatan 9 - Gävle

Ta chansen att få hyra moderna och ljusa kontorsytor som nu finns lediga på den anrika Vävaren! Välkommen på visning! Scrolla ned för en 3D-visning!

Information

Beskrivning

I Strömsbro stoltserar den anrika väveribyggnaden från 1852, där entrenprenörskap och kreativitet finns inmurat i väggarna! Nu finns det lediga kontorsytor högst upp i byggnaden! Det är öppna och nyrenoverade ytor som kan anpassas utifrån verksamhetsbehov. Den öppna planlösningen resulterar i en stor och luftig lokal med väl tilltagna ytor som i dagsläget bland annat innehåller ett stort kök, mötesrum, konferensrum samt flertalet kontorsrum. Fastigheten nås via den Södra infarten och lokalen ligger på våning 2 i huvudbyggnaden. Lokalen har en tillhörande lasthiss som nås via en gemensam lastkaj på baksidan av Vävaren. Vänligen hör av er för mer information!

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Den anrika Vävaren ligger belägen vid Testeboån i Strömsbro, med 5 minuter med bil från Gävle centrum. Vackert belägen i grönområde med gångavstånd till Gävle Golfklubb. I närheten finns bland annat företag som Midroc Electro, Gävle Däcktjänst och Gästriklands Tidning.

Andra företag i närheten:
I närområdet finns ett antal restauranger som pizzerior, restaurang Testebo, Eldorado och restaurangen vid Gävle Golfklubb. Livsmedelsbutiker som Ica Supermarket och Lidl finns inom en bilfärd på ca 3 min.

Närservice:
Kök/pentry, Parkering, Mötesrum, WC, Skyltläge, Lastkaj, Lasthiss,

Karta: Google Maps

3D

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad