Båthusgatan 9 - Helsingborg

Detta toppmoderna kontorshotell finner du på bästa plats i Norra Hamnen, Helsingborg.

Information

Beskrivning

Med detta all-inclusive kontor kan du fokusera på det du kom för - att arbeta. Du kan välja mellan att sitta i ett öppet landskap eller att ha ett eget stängt kontor, det finns en lösning för alla. Eftersom all inredning och service ingår och du bara betalar för de arbetsplatser och mötesrum du och dina kollegor verkligen använder, blir det med största sannolikhet billigare att sitta på Huvudkontoret än i era nuvarande lokaler. Övrigt: Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Kontoret har en underbar utsikt över havet och hamnen. Ett stenkast bort finner du även grönområdet Gröningen och stranden Friabad.

Andra företag i närheten:
Du finner flera restauranger, caféer och affärer i närheten av kontoret.

Närservice:
Kök/pentry, Dusch, Parkering, Mötesrum, Telefonbås, WC, Konferens, Reception, Balkong, Terrass,

Karta: Google Maps

3D

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad