Carlsgatan 12A - Malmö

Kontor med oslagbar utsikt högst upp i Slagthuset!

Information

Beskrivning

Nu har du chansen att hyra en etagelokal högst upp i den glasade delen av Slagthuset. Med de stora fönsterpartierna har du gott om ljusinsläpp och otrolig utsikt över Malmö. Det finns möjlighet att påverka planlösning och materialval efter era behov. Behöver ni mer yta finns det även möjlighet att utöka lokalen med våningsplanet undertill, då blir den totala ytan 954 kvm. På entréplan möts man av en bemannad reception, café och mötesrum. Goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. Centralstationen finner du ett stenkast bort.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Andra företag i närheten:
I närheten har du gott om restauranger, även inne på Centralstationen finner du en saluhall med stort utbud. En kort promenad in till Malmö City finner du också Lilla Torg och Gustav Adolfs torg som erbjuder många restauranger av olika slag. Gym som Nordic Wellness ligger även nära och det finns gott om hotell i området.

Närservice:

Karta: Google Maps

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad