Carlsgatan 12A - Malmö

Kontorslokal i Slagthuset med utsikt över hela Malmö!

Information

Beskrivning

Intill Malmö Centralstation finns nu chansen att hyra ett helt våningsplan i etage. Det är högt i tak och med de stora fönsterpartierna får man en fantastisk utsikt över Malmö stad. Med ens stor flexibilitet går det att skapa öppna landskap kombinerat med mötesrum i olika storlekar, ett stort pentry och trevliga loungeytor. På bottenplan finns en bemannad reception, ett mindre café och extra mötesrum som kan hyras. Här finns även coworking företaget Mindpark. Parkeringsmöjlighet finns i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Andra företag i närheten:
I närheten har du gott om restauranger, även inne på Centralstationen finner du en saluhall med stort utbud. En kort promenad in till Malmö City finner du också Lilla Torg och Gustav Adolfs torg som erbjuder många restauranger av olika slag. Gym som Nordic Wellness ligger även nära och det finns gott om hotell i området.

Närservice:

Karta: Google Maps

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad