Drottninggatan 34 - Malmö

Kontor i profilfastighet med utsikt över Malmö kanal!

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att flytta in i denna centrala fastighet med flexibel planlösning där det finns möjlighet till moderna, ljusa och luftiga arbetsytor. På plan 1 och 2 kan du hyra från 290 kvm upp till 1270 kvm. Det går att kombineras eller delas upp. Fastigheten är äldre men är renoverad med all ny och modern teknik samt ventilation. Det har även installerats en ny hiss. Förrådsytor finns att hyra vid behov. Gångavstånd till all tänkbar service så som lunchrestauranger, apotek, butiker och goda förbindelser med både buss och tåg.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Andra företag i närheten:
Gångavstånd till gågatan, Davids hall, Gustav Adolfs Torg och Lilla Torg som erbjuder stort utbud av olika restauranger och shopping.

Närservice:

Karta: Google Maps

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad