Engelbrektsgatan 8 - Malmö

Hemtrevligt kontor på bästa läge i Malmö! Se 360-visning för full upplevelse!

Information

Beskrivning

På våning 2 på Engelbrektsgatan 8 finner du detta fina och mysiga kontor. Kontoret har högt i tak och fina stuckaturer som skapar en hemtrevlig känsla i hela lokalen. Placeringen mitt i centrala Malmö erbjuder dig en stor närservice och enkel kommunikation. Övrigt: Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Andra företag i närheten:
Med sin placering i centrala Malmö får lokalen en stor närservice av olika butiker, affärer och restauranger. Företag i närheten: Ohlson&Gertel, Formargruppen, La Roche, Comcube AB

Närservice:
Kök/pentry, WC,

Karta: Google Maps

3D

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad