Engelbrektsgatan 8 - Malmö

Modernt kontor på takvåning med balkong. Se 360-visning för full upplevelse!

Information

Beskrivning

Ta möjligheten att placera dig mitt i centrala Malmö på Engelbrektsgatan 8. Här får du en stor och fin kontorslokal med konferens, kontorsrum, kök/pentry och balkong. En stor närservice med flera olika restauranger, butiker och affärer finns. Övrigt: Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Andra företag i närheten:
Med sin placering i centrala Malmö erbjuds en stor närservice, med Lilla torgs restaurangutbud samt Södergatans shoppingutbud. Företag i närheten: Namu, Clarion Collection Hotel Temperance, Form/Design Center

Närservice:
Kök/pentry, Mötesrum, WC, Konferens, Balkong,

Karta: Google Maps

3D

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad