Östra Varvsgatan 4 - Malmö

Modern och fullutrustad kontorslokal fördelat på två plan uthyres i Västra Hamnen.

Information

Beskrivning

Vi kan nu erbjuda detta toppmoderna och fullutrustade kontor om 2 981 kvm (plan 1+2). Kontorslokalen är belägen i Västra hamnen, ett strategiskt läge med närhet till Malmö C. Lokalen erbjuder en flexibel planlösning med fönster åt flera väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Första våningen består av 396 kvm kontor och 272 kvm arkiv/förråd. Andra våningen består av 2 313 kvm kontorsutrymme. Skulle er verksamhet vara i behov av större yta går det att diskutera med nuvarande hyresgäst om att även hyra plan 3 (758 kvm). Planlösningen är varierad med allt ifrån öppna kontorslandskap, reception till lounge och konferensrum.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Andra företag i närheten:
I närheten av lokalen finns ett utbud på olika affärer och restaurangen. Exempel på dessa är Ica Maxi, Restaurang Glasklart, SATS, Dominos pizza, Le Boxx med mera.

Närservice:
Kök/pentry, Parkering, Mötesrum, WC, Konferens, Reception,

Karta: Google Maps

3D
3D

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad