Biblioteksgatan 29 - Stockholm

Convendum kommer i början på 2020 att erbjuda möjligheten till Co-Working ytor och större kontorsområden precis intill Humlegården.

Information

Beskrivning

CONVENDUM möter upp det nya behovet av aktivitetsbaserade arbetssätt genom att utveckla och etablera moderna coworking spaces i bästa affärsläge. Medlemskapet ger tillgång till samtliga coworking spaces dygnet runt och möjlighet till samverkan med andra medlemsföretag. Dessa coworking spaces är utrustade med den senaste tekniken samt en hög design- och servicenivå. All kringservice ingår.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Yta

KVM

Användningsområde

Big Office

Co-Working

500m²

2 000m²

Kontor

Kontor

Omgivning

Stureplan, Humlegården och Norrmalm/Östermalm. Företag i närområdet är Scandic Anglais, Mangold, Humlegården, Perfect Day Media mfl

Andra företag i närheten:
Restauranger, gym, hotell, butiker, kontor

Närservice:
Kök/pentry, Mötesrum, Telefonbås, WC, Konferens, Reception, Fiberanslutning,

Karta: Google Maps

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad