Malmskillnadsgatan 32 - Stockholm

I nyrenoverade Gallerian på Hamngatan har WeWork utvecklat ett Coworking-kontor av absoluta toppklass!

Information

Beskrivning

Mängder av komfortabla, intressanta och nytänkande ytor i kanske ett av Stockholms mest omtalade kontorskoncept, utformat av WeWork som har lösningar av detta slag världen över. Kontoret i Gallerian innefattar bland annat: Personal på plats We Works team finns på plats för att stötta dig under arbetsveckan, med allt från receptionist till anpassad support. Städtjänster Dygnet runt hjälper städpersonal till att hålla gemensamma utrymmen, mötesrum och privata kontor fräscha och rena. Telefonrum Fruktinfuserat vatten Konferensrum Dedikerade mötesutrymmen inkluderar AV-utrustning och oväntade detaljer som personliga tapeter och marmorbord. Utskrifter Snabbt internet Mikrorostat kaffe Professionella och sociala evenemang Unika gemensamma utrymmen som huserar flera evenemang för kontorsgästerna

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Stockholms City och i detta innefattat fina Kungsträdgården som kan vara en härlig kontrast till citypulsen, även Gamla Stan ligger alldeles i närheten. Vatten inom bara några minuters promenad.

Andra företag i närheten:
Prisbelönta restauranger finns i Gallerian, butiker inom allt från kläder till heminredning och elektronikbutiker. Caféer såsom Gateau, Espresso House för att nämna några.

Närservice:
Kök/pentry, Mötesrum, Telefonbås, Restaurang, WC, Konferens, Reception, Fiberanslutning,

Karta: Google Maps

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad