Tyska brinken 19 - se 360-vy - Stockholm

Unik möjlighet att etablera sig i kontorslokal med anrik historia i Gamla Stan.

Information

Beskrivning

Lokalen är belägen på andra våningen och är i fint skick. Ytorna är fördelade i separata rum som kan nyttjas som enskilda kontor, detta i och med byggnadens gamla ursprung.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Otroligt fina närområden och kvarter som utgörs av ett av Stockholms med lockande stadsdel både för turister och lokalbor. Vattnet som omger de gamla och historiska byggnaderna i kombination med Slottet och all rörelse gör Gamla Stan till ett väldigt unikt och eftertraktat område!

Andra företag i närheten:
Restauranger för alla smaker, några av Stockholms mer framstående ställen finns i Gamla Stan men även enklare lunchrestauranger och fik. Butiker och annat finns även i stort utbud!

Närservice:
Skyltläge, WC, Dusch, Kök/pentry,

Karta: Google Maps

3D

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad