Arlanda Airport - Vendelsö

Nyproducerade och moderna kontorsytor finns nu tillgängligt vid Arlanda Airport! Välkommen på visning!

Information

Beskrivning

Här har du ett drömläge för ditt kontor med hela världen runt hörnet! Nybyggt miljöcertifierat kontorshus med ett optimalt läge alldeles intill Arlanda Airport, med direkt access till flygplatsens terminaler, kommunikationer, hotell och all tänkbart serviceutbud. Ett kontor här möjliggör en närhet till både Stockholm och Uppsala - och framförallt en närmare länk till kunder och affärspartners i resten av Sverige och övriga världen. Välkommen på visning!

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Andra företag i närheten:
United Spaces Arlanda Airport är belägen precis intill SkyCity och terminalerna, vilket innebär att ni har butiker, restauranger, hotell, apotek, vårdcentral, banker, kemtvätt och annan service inom räckhåll.

Närservice:

Karta: Google Maps

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad