Nyproduktion av logistiklokal - Halmstad

Nyproduktion av modern logistikfastighet på bästa läge i Halmstad.

Information

Beskrivning

Är det dags att slå på stora trumman finns det nu en unik möjlighet att vara med i starten på något nytt då det är möjligt att uppföra en helt ny logistikanläggning. Byggnaden uppförs i samråd med fastighetsägaren så att den passar era behov.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Andra företag i närheten:
Några få minuter bort med bil finns Hallarna som är ett köpcentrum där all tänkbar service finns. Kör man i stället mot city kommer man till högskoleområdet ganska omgående där det finns ett ICA Maxi samt restaurang på området.

Närservice:
Kök/pentry, Dusch, Parkering, Omklädningsrum, Besökparkering, WC, Konferens, Verkstad, Serverrum, Kundparkering, Fiberanslutning, Lastkaj, Lastport, Elbilsplatser,

Karta: Google Maps

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad