Bronsyxegatan 4, Malmö - Malmö

Söker du en optimala lokal för logistikverksamhet? Se vår 360-visning av Bronsyxegatan 4!

Information

Beskrivning

På Bronsyxegatan 4 i Malmö finner du denna lager- och logistik lokal om 4600 kvm. Lokalen är belägen precis intill den inre ringvägen. Fastigheten är anpassad för logistikverksamhet med lastbryggor och portar samtidigt som den har några kontorsdelar med flertal kontorsrum. Utöver detta så finns även nödvändigheter såsom kök och WC.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Andra företag i närheten:
Ica Maxi, MAX, Asian- och thai fast food är några av de restauranger som finns i närområdet. Ytterligare kan du även finna affärer såsom skopunkten, babyringen, Mekonomen och mycket mer. Andra företag i närheten: Mio, Rusta, Bilia Toyota, Office Depot och mycket mera.

Närservice:
Kök/pentry, Parkering, Mötesrum, Besökparkering, WC, Kundparkering, Lastkaj,

Karta: Google Maps

3D

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad