http://www.croisette.se/lediga-lokaler/lokal/

Ångbåtsbron 1 C - Malmö

Kontorslokaler på FANTASTISKT läge med endast 5 minuters promenad från stationen!

Information

Beskrivning

Ångbåtsbron är en unik fastighet med sin kombination av god service och närhet till regionens bästa kommunikationer. Vi erbjuder kontorslokaler med öppen planlösning, mängder av ljus och utsikt över vatten på tre sidor som garanterar en stimulerande arbetsmiljö. Vi erbjuder ett helhetskoncept med all tänkbar service med bland annat restaurang och konferenslokaler samt reception, växel och posthantering.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Yta

KVM

Användningsområde

Ångbåtsbron 1 C

350m²

Kontor

Omgivning

Andra företag i närheten:

Närservice:
Kök/pentry, Dusch, Gym, Parkering, Mötesrum, Telefonbås, Restaurang, Reception, Balkong, Terrass, Skyltläge, Kundparkering, WC, Konferens,

Karta: Google Maps

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad