Hallenborgs gata 1 - Malmö

Oerhört ljus och fin kontorslokal på våningsplan 5 med stora mötesrum och flexibla ytor.

Information

Beskrivning

På Dockan finns nu en unik möjlighet att hyra kontorsutrymme i en modern och trendig fastighet. Kontorsytan uppgår till 613 kvm. Det är ett öppet kontorslandskap med 5 kontorsrum, 2 stora konferensrum och 2 mindre samtalsrum. Lokalen är även utrustad med 4 toaletter och ett stort kök. Dessutom har lokalen en balkong med en underbar utsikt mot staden. Planritning finns nedan. Missa inte att se 3D-visning längre ned!

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Yta

KVM

Användningsområde

-

613m²

Kontor

Omgivning

Andra företag i närheten:

Närservice:
Kök/pentry, Dusch, Parkering, Mötesrum, Telefonbås, Omklädningsrum, Reception, Balkong, Garage (Kall), Skyltläge, Kundparkering, Garage (Varm), WC, Konferens,

Karta: Google Maps

3D

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad