http://www.croisette.se/lediga-lokaler/lokal/

Södra Promenaden 69 - Malmö

Ljus och modern kontorslokal på 96 kvm. Se 360- visning.

Information

Beskrivning

Lokalen har en öppen planlösning och är belägen på plan 4. Gågatan finner du ett stenkast bort där diverse affärer, butiker och restauranger finns. ÖVRIGT: Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Närhet till gröna parker och utsikt över Malmö kanal.

Andra företag i närheten:
Intill lokalen finner du gallerian Hansa med diverse affärer, butiker och restauranger. Malmö City med närhet till gågatan erbjuder ett stort shoppingutbud.

Närservice:
Kök/pentry, Mötesrum, WC, Konferens,

Karta: Google Maps

3D

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad