http://www.croisette.se/lediga-lokaler/lokal/

Post-Anders Gata 9, Västerås - Västerås

Öppen planlösning med härligt ljusinsläpp och där industrikänsla möter det moderna.

Information

Beskrivning

I en välkomnande lounge på entréplan möter B26 upp det nya behovet för hyresgäster att utveckla modern coworking och ses som en stor mötesplats för B26 hyresgäster och besökare. Här kan man hitta en plats som passar för stunden eller träffa och inspireras av andra människor. Detta i en kombination med ett eget kontor på 315 m2 på våning 2. Lokalen är luftig med en känsla av industri och nutid. Högst upp i fastigheten finns en pampig takterrass för att avnjuta utsikten.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Västerås mest attraktiva områden. Här sitter ni bara ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken, Västerås största park, och endast en kort promenad till vattnet med fina promenadstråk.

Andra företag i närheten:
Inne i fastigheten kommer det att finnas restaurang och café, samt även catering och hotellbokningar. Fastigheten är ett stenkast från Västerås centrum med flertalet butiker, restauranger och gym.

Närservice:
Dusch, Gym, Parkering, Mötesrum, Omklädningsrum, Restaurang, Reception, Terrass, Kundparkering, Fiberanslutning, WC, Konferens, Besökparkering,

Karta: Google Maps

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad