http://www.croisette.se/lediga-lokaler/lokal/

Sätra Centrum - Gävle

Nu finns det en tillgänglig lokal i Sätra Centrum med ett bra hörnläge! Välkommen på visning! Scrolla vidare för en 3D-visning!

Information

Beskrivning

Moderna och trevliga ytor som lämpar sig ypperligt för dig som vill öppna butik! Lokalen passar bra som bland annat skönhetssalong eller liknande verksamhet. Sätra Centrum har ett bra läge och ligger i en stadsdel med över 10 000 invånare. Det lokala centrumet är det enda i stadsdelen och är därför ett enkelt val för de boende i området. Bara fantasin som sätter stopp för vad man kan åstadkomma i denna lokal och centrum! Vänligen hör av er för mer information!

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Andra företag i närheten:
Grannar i ens närhet är bland annat ICA Kvantum och Apoteksgruppen.

Närservice:
Kök/pentry, Parkering, Skyltläge, Fiberanslutning, WC, Skyltfönster, Besökparkering,

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad