http://www.croisette.se/lediga-lokaler/lokal/

Sätra Centrum - Gävle

Nu finns det en tillgänglig lokal i Sätra Centrum med ett perfekt skyltläge! Välkommen på visning! Scrolla vidare för en 3D-visning!

Information

Beskrivning

Ljusa och öppna ytor som lämpar sig ypperligt för dig som vill öppna butik! Lokalen passar bra som bland annat skönhetssalong, blomsterhandel - eller varför inte ett café/bageri? Sätra Centrum har ett bra läge och ligger i en stadsdel med över 10 000 invånare. Det lokala centrumet är det enda i stadsdelen och är därför ett enkelt val för de boende i området. Bara fantasin som sätter stopp för vad man kan åstadkomma i denna lokal och centrum! Vänligen hör av er för mer information!

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Andra företag i närheten:
Grannar i ens närhet är bland annat ICA Kvantum och Apoteksgruppen.

Närservice:
Kök/pentry, Parkering, Skyltläge, Kundparkering, Fiberanslutning, WC, Skyltfönster, Besökparkering,

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad