http://www.croisette.se/lediga-lokaler/lokal/

Kvartsgatan 1B - Enköping

Precis utanför Enköping C erbjuds etableringsmöjligheter på populära Kvartsgatan med många andra spännande grannverksamheter.

Information

Beskrivning

Området lokalen är belägen i har flertalet kända aktörer och är i utvecklingsfas i och med grannfastigheter som ständigt utvecklas. Denna lokal har stor potential och kan fungera som verkstad, lager, kontor, butik med mera. Toalett, dusch, pentry finns i lokalen tillsammans med ett kontor.

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Omgivning

Industriområde, nära till Enköping GK och grönområden Swedol, PostNord, Caverion, Fordonsteknik Enköping AB, Opus bilprovning mfl runtom

Andra företag i närheten:
Enköping C bara minuter bort med all tänkbar service

Närservice:
Kök/pentry, Dusch, Parkering, Skyltläge, WC, Verkstad, Besökparkering, Lastport,

Karta: Google Maps

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad